Despre


VIOREL SILVIAN CIOBOATA – Consultant marketing online cezariulian.ro

Pregatire
Viorel Silvian Cioboata are studii superioare tehnice. Inainte de 89 a lucrat in laboratorul de electronica al Intreprinderii Vulcan.

Experienta
Apoi a plecat imediat pe calea antreprenoriatului, fiind fondatorul unei firme de productie publicitara cu o istorie in acest domeniu de aproape 30 de ani. A avut ocazia sa lucreze cu cele mai mari agentii de publicitate din Romania si pentru corporatii multinationale prezente in RO, intr-o gama foarte variata de lucrari: productie publicitara, personalizare obiecte promotionale, tiparituri, printuri de mari dimensiuni, materiale pentru conferinte nationale si internationale.

In prezent este Managing Partner la AGRAFA si se implica in scrierea de articole “Cum se face?” si in consultanta tehnica si manageriala in proiecte din publicitate si nu numai.


CEZAR-IULIAN ARMASU – Consultant afaceri cezariulian.ro

Pregatire
Proffesional Diploma Management O.U. – Marea Britanie, studii juridice, Cursuri: Organisme de Certificare Sisteme Management SR EN 45012, Piata de capital instrument finantare a S.C., Expozitii Com. Internationale.

Experienta
Fondator, Administrator, Director general companie de leasing (2001), Presedinte C.A. grup de firme tehnica frigului (2002-2004), Presedinte O.N.G. cultura si caritate (2016), Presedinte O.U.G. sah, Membru fondator O.N.G. – organism certificare sisteme de management domeniul justitiei, Owner firma consultanta ( 9+ ani), Alte functii: HR, MK, top management publicitate. Mari Proiecte: Preluarea „ROMLACTA S.A. – Centrala Industrializarii Laptelui” in cadrul procesului de privatizare de care o companie privata, proiectare si implementare PL AF pt firma productie in Zona Defavorizata Nord; Proiect dezvoltare si schimbare grup de firme industria frigului, productie publicitara si agentie de publicitate; Alte proiecte: Mix de markeing, planuri de afaceri pt credite bancare, pt START-UP, START UP NATION, ROMANIA START UP PLUS, BUCHAREST START UP CITY , proiectare si implementare canale de marketing online; experienta in managementul afacerilor IMM 30+ ani. Mai multe proiecte de proiectare si implementare sisteme de management al calitatii.


 


ANDEEA BURCIN

Pregatire
Este o tânără artistă în vârstă de 24 de ani, din Constanța, absolventă a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității Naționale de Arte București.

Experienta
Preferă să lucreze sub pseudonimul Adela Silvan și este pasionată de ilustrație, grafică, animație și pictură atât în mediul tradițional, cât și în cel digital, uneori îmbinând cele două medii pentru obținerea unui efect tip colaj. Stilul ei este destul de fluid și în continuă schimbare, având influențe din zona benzilor desenate, cartoon-urilor , suprarealismului, fanteziei, oscilând constant în funcție de proiectele realizate la comandă și cele personale.

Ilustratii pentru articole din website cezariulian.ro / ilustratii, grafica pentru lucrarile executate pentru clienti.
Corporate design and concept.